Луната е в знак  Овен до 02:29 на 13 март

...
Луната е в знак  Овен до 02:29 на 13 март
Коментари Харесай

Луната днес тласък за изпълнението на плановете

Луната е в символ  Овен до 02:29 на 13 март

При Луна в Овен доминират спонтанността, темпераментът, упоритостта, импулсивността и прибързаността. Овенът желае промени и ново начало. Виждайте се с хора, организирайте срещи, излизайте с другари. Започваме да изпитваме по-голяма потребност от връзка, само че се пазете от разногласия. Може да се влюбите буйно, само че пристрастеността скоро ще избледнее. Опитайте се да преминете този ден без стрес и напрежение, подгответе си спокойна стратегия. 

Овенът е обвързван с главата, лицето, мозъка, очите, носа и виталната мощ. Каквото и положително да извършите за главата, очите, мозъка и носа си през днешния ден, то ще има двойно позитивен резултат. Ако страдате от мигрена, пийте доста чиста вода и никакво кафе, шоколад, захар. Ако можете, направете нещо положително за очите си. Компреси за възпалени очи, да вземем за пример от клематис са доста потребни. На изтощени очи и кръгове под очите ще ви помогне да сложите студени торбички от зелен чай. Не се заседявайте дълго време пред компютъра или тв приемника, пробвайте се да избегнете нескончаем рев. 

Старо и дейно средство за отмалялост на очите (препоръчвано даже от Учителят Дънов ) е да навлажнявате затворените клепачи със личната си слюнка заран на празен корем преди закуска. В дните на Овена ще се нуждаете от повече плодове и протеини, в сравнение с в други дни, в случай че ги понасяте добре. Тялото ги обработва по-добре в същото време.

Направете почистваща маска за лице, пилинг или гальовен масаж на лицето и деколтето, като употребявате уместно етерично масло. Днес е добре да се отстраняват от кожата мъртвите кафези. Масажирането на скалпа и корените на косата също ще ви бъде от огромна изгода. Мъжете не би трябвало да бръснат брадите си в дните на Овен, по лицата им могат да стартират да се образуват плешиви петна. 

Луната минава на луфт от 13:09ч до след среднощ.

Лунен календар:  3 лунен ден от 07:46ч на 12 март до 08:10ч на 13 март

Лунният сърп към този момент стартира да се демонстрира. Започва процесът на струпване на лунна сила. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Следвайки насоките, лунният ви ден ще даде огромен подтик за осъществяването на проектите ви. В третият лунен ден, би трябвало да насочите мислите и страстите си в вярната посока и проектите ви несъмнено ще се осъществен в този лунен месец! Препоръчително е да прекарате целия ден интензивно, в работа. Ако има прекалено много работа, свършете най-малко една част. Както се споделя, най-важното е да започнете! Лунната сила през днешния ден несъмнено ще ви помогне в дейностите ви, само че храброст и предпочитание да извършите нещо, би трябвало да намерите в себе си. 

Вътрешната сила на тялото в този момент е изключително мощна, имате задоволително сили за самоотбрана и за всички каузи. Неизползваната сила може да подрине здравето. Колкото повече сила отдава човек, толкоз по-бодър ще се усеща. Не хабете силата си за безкрайни и безполезни разсъждения. Така денят ще пропадне на вятъра в директен и метафоричен смисъл.

Пасивността през днешния ден е строго противопоказана, тя води до разрушение на тялото. Тези, които имат въздържан темперамент стават в този ден уязвими и могат да претърпят проваляне или да бъдат засегнати - както физически, по този начин и душевен. В този ден експанзията се носи във въздуха и човек може да бъде подложен на астрална офанзива. Разрушенията могат да се появят в астралното тяло. Направете си самоотбрана, в случай че не желаете да сте измежду жертвите. 

Добра е всяка работа, която е за богатството на фамилията. Не е уместно за междуличностни контакти и запознанства. Обмисляйте своите действия, не бързайте да давате обещания и не вземайте значими решения.  Обръщайте внимание на появяването на всички положителни благоприятни условия. 

Ден на астралните битки сред положителното и злото. Време да почистите астрала си, с цел да се освободите от отрицателните страсти. Благоприятно е да се работи с енергийното поле. Добре е да се вършат интензивни физически извършения. Движете плещите, правете извършения за пъргавина на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи имате застой на астрална сила. Астралното поле съставлява освен нашият енергиен скелет, само че и страстите, по тази причина е нужно да се освободим от тези, които са отрицателни. 

Уязвима е храносмилателната система, коремната празнина, кожата. Възможни са стомашни колики, стомашни болки. Започналите болести в този ден са рискови, протичат остро и изискват незабавни ограничения. 

Подстрижка – Подстригването в този ден дава обещание плодородно обновяване на енергийният капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.

Покупки – Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР